River Kwai

River Kwai
Thailand är inte bara sol och bad

lördag 7 februari 2015

Gymnastiktävling på ISB.

I dag startade dagen med bad i poolen, eftersom vi klockan ett skulle vara på ISB, där Ludde skulle tävla i gymnastik. I skolans nya, stora idrottshall tävlades det i olika gymnastikgrenar. Bortsett från att det naturligtvis var roligast att följa Luddes grupp, var flickornas fristående program roligast. Malin iakttog och gjorde som de, satt de på golvet och korsade benen, gjorde hon likadant, och gick de i spagat, försökte hon göra det samma. Hon kommer förmodligen att göra gymnastikprogram framöver.

Gertrud, Fredrik och Ludde har åkt iväg för att äta på en restaurang tillsammans med de andra svenska familjerna för att hälsa den senast anlända välkommen. Puh har just kommit, och hon och jag och Malin ska ha en lugn kväll, hoppas jag. Fredrik kom just rusande tillbaka med Malins nappar. Utan dem hade kvällen kanske inte blivit så lugn. Och i golfbilen gjorde de ingen människa glad.

I morgon ska det bli en heldag i Bangkok, innan jag ska åka hem på måndag morgon. Mr Prayong ska hämta mig halv sex, så kvällen får inte bli för sen i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar