River Kwai

River Kwai
Thailand är inte bara sol och bad

torsdag 23 februari 2012

Huset

Mäklaren kom i förmiddags med kontrakt och nycklar till huset, som vi sedan promenerade till. Det är helt enkelt fantastiskt. Ett vardagsrum med höga fönster och takhöjd upp i nock, toppmodernt kök och 4 sovrum, av vilka de två största är stora som våra vardagsrum och Luddes som ett vardagsum i en vanlig lägenhet, kanske som ett av rummen på Möllevångsgatan, medan Malins sovrum är mer normalstort. I huset men med egen ingång finns maidens lilla bostad, som Ludde tycker är skamligt liten. Tvätten skötes utomhus under tak utanför köket. Tomten är mycket liten men växtligheten prunkande. De kommer att trivas där.
De på IKEA inhandlade möblerna ska levereras på lördag förmiddag, och i morgon ska Gertrud och Fredrik titta på fler möbler, nu i thailändska affärer.

















I morgon är en viktig dag för Ludde, som ska till skolan, där man ska testa hans kunskaper för att se i vilken klass han ska placeras. Han borde sova men kom nyss och förklarade, att han inte kunde somna. Nu gick Gertrud tillbaka till sängen med honom, och jag tänker gå till min.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar