River Kwai

River Kwai
Thailand är inte bara sol och bad

tisdag 20 december 2016

Christmas reading och julkalas

Lördagen blev en festdag med början på ett hotell, som hade dekorerat en hel våning till julkalas med massor av godis och kakor och det mest matnyttiga, som var goda sandwiches. Clowner, en trollkarl och tomten underhöll barnen, och vi lät oss alla väl smaka av godsakerna. Efter kalaset på hotellet, fortsatte vi hemma hos vännerna Jejja och Mattias, som bor i en lägenhet i ett högt hus med pool på en terass någonstans mitt i huset. De bor precis vid barnens skola, så det är nästan likabra som i Nichada, fast det är inne i stan.
I söndags var vi bjudna till ett annat svenskt par, Moa och Johan. De bor här i Nichada sedan ett och ett halvt år. De hade bakat och gjort gjort julgodis, som vi hjälpte till att äta upp, innan de skulle åka hem till Sverige och fira jul
I kväll är Gertrud och Fredrik på SVEA+fest. Jag har nattat Malin och sitter och väntar på Linn och Jerker, som ska landa i Bangkok om en timme och förhoppningsvis är här om två eller två och en halv timme. Med bangkoktrafiken vet man aldrig. Det kan också ta längre tid. De ska ju också få ut bagage och, inte minst, komma igenom säkerhetskontrollen, som kan ta lång tid.
Nu tar jag en mugg te medan jag väntar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar